Hoe komt u bij ons

Bezoekersaantal

Vandaag0
Gisteren60
Deze Week0
Deze Maand1198
Totaal145732

Inlogformulier

SBV verliest in Mariaheide

Op zondag 5 maart 2017 speelde SBV in Mariaheide tegen SCMH. SCMH is een titelkandidaat maar toch wist SBV het SCMH bijzonder moeilijk te maken. Al vrij vlot kon SCMH tegen de veldverhouding op dat moment in simpel op een 1-0 voorsprong komen. Dit gaf SCMH vleugels en SBV had het steeds moeilijker. De 2-0 voor SCMH was dan ook een logisch gevolg.
In de tweede helft ging het anders. Met goed voetbal wist SBV een vuist te maken en tekende Thomas voor de fraaie 1e tegentreffer. SBV kwam steeds beter in de wedstrijd en maakte het SCMH moeilijk. Toch kwam SCMH op een 3-1 voorsprong door een blunder in de SBV verdediging. Dat was een tegenvaller zeker toen SCMH ook nog eens de vierde tegentreffer aantekende uit een toegekende strafschop. Toch moet gezegd worden dat SBV in de tweede helft goed voetbal liet zijn en dit werd beloond door doelpunten van Tim en Jeroen. Eindstand aldus 4-3 maar de 4-4 heeft zeker in de lucht gehangen.

SBV en Odiliapeel scoren niet

Op 11 december speelde SBV de thuiswedstrijd tegen mede koploper Odiliapeel. Een wedstrijd die uiteindelijk geen doelpunten opleverde. SBV had in de eerste helft wel de allergrootste kans om op 1-0 te komen maar liet dit na. Odiliapeel had ook wat kansjes maar ook zij waren niet trefzeker. 1 Minuut voor het rustsignaal kende de arbiter Odiliapeel een strafschop toe na een handsbal van de SBV verdediging. De SBV goalie Kevin van Lent wist de strafschop te keren en dus werd er met 0-0 gerust. In de tweede helft was het spelbeeld eigenlijk hetzelfde als in de eerste helft. Beide ploegen hadden kansen maar het net werd niet getroffen. Een al met al wel vermakelijke wedstrijd die eindigde in 0-1.

SBV deelt de punten met MOSA'14

Op zondag 27 november speelde SBV thuis tegen MOSA'14. SBV begon goed aan de wedstrijd en was de eerste 20 minuten de bovenliggende partij. Het was wachten op het eerste doelpunt. Nou, dat wachten werd wel op de proef gesteld Beide keepers hadden geen noemenswaardig werk in de 1e helft. De wedstrijd zakte in en er was weinig spanning waar te nemen. De ruststand van 0-0 was daarom een terechte tussenstand. In de tweede helft werd het voetbal van beide partijen er niet beter op. Er gebeurde eigenlijk maar weinig totdat in de 75e minuut MOSA'14 verrassend op voorsprong kwam. Direct na de aftrap was het echter Rob Hoefnagel die door het MOSA strafschopgebied soleerde en fraai afwerkte. Het was dus binnen een minuut weer een gelijke stand: 1-1. Dit zou ook zo blijven. Deze wedstrijd verdiende ook geen winnaar.

SBV verzuimt de punten tegen FC De Rakt te pakken

Op 4 december moest SBV uit naar Uden om tegen de plaatselijke FC De Rakt te voetballen. SBV begon slecht aan de wedstrijd en kwam daarom na 8 minuten al op een 1-0 achterstand. FC De Rakt had het overwicht en een grotere uitslag leek er aan te komen. Het was echter Rob Hoefnagel die de 1-1 aantekende. Er gloorde weer hoop. Toch maakte de Rakt weer het verschil en nog voor rust tekenden zij voor de 2-1 voorsprong. In de tweede helft was SBV de bovenliggende partij. Vele kansen kwamen er maar de afwerking was meestal net niet goed genoeg. Tot opnieuw Rob Hoefnagel de bal in kopte en daarmee was de stand 10 minuten voor tijd weer gelijk. SBV ging door en na een handsbal van een van de Udenaren werd SBV een strafschop toegekend. Aanvoerder Jaimy Knipping ging achter de bal staan maar deze keer miste hij jammerlijk. Direct daarna, toen SBV nog bezig was de teleurstelling te verwerken, scoorde FC De Rakt de winnende treffer uit een counter.. Eindstand 3-2 maar het had net zo goed 2-3 kunnen zijn.

SBV verliest onfortuinlijk van Ulysses

Op zondag 13 november 2016 stond de derby Ulysses-SBV op het programma. De eerste thuiswedstrijd dit seizoen voor de Megenaren in verband met renovatie van hun hoofdveld.
Ulysses begon sterk aan de wedstrijd en wist dit in de 8e minuut al bekroond met een 1-0 voorsprong. SBV had het het eerste half uur moeilijk en kon geen vuist maken. Toch kreeg uiteindelijk SBV wellicht de beste kansen in de eerste helft maar het lukte de SBV voorwaartsen niet de gelijkmaker te maken. Een vrije trap van SBV belande op de lat en zodoende was de ruststand 1-0 in het voordeel van Ulysses.
In de tweede helft was SBV de boven liggende partij en creeerden ze kans op kans. Alleen het afmaken daar ontbrak het steeds aan. Ulysses hield stand en stelde de 1-0 veilig. Een wedstrijd waar je van kon zeggen dat SBV niet koelbloedig genoeg was om te scoren of gewoon zo'n wedstrijd waarin de bal maar niet in het netje wil.