Hoe komt u bij ons

Bezoekersaantal

Vandaag0
Gisteren60
Deze Week0
Deze Maand1198
Totaal145732

Inlogformulier

Jubileum 2017

Op 9, 10 en 11 juni 2017 viert SBV het 60 jarige jubileum.

SBV is opgericht op 10 juni 1957.

Wij hopen dit jubileumweekend te vieren met natuurlijk onze leden, onze oud leden, Harenaren en niet Harenaren.

60 Jarige jubileum - Een Update

Zoals iedereen inmiddels al lang weet bestaat SBV dit jaar 60 jaar. In het weekend van 9, 10 en 11 juni zal dat heuglijke feit gevierd worden. De uitnodigingen daarvoor zijn verstuurd. Wij hadden het ons daarbij makkelijk gemaakt en etiketten gegenereerd vanuit onze ledenadministratie. Dat gaf helaas nogal verwarring.

Wij nodigen beslist NIET ALLEEN de SBV leden en vrijwilligers uit. De uitnodigingen zijn zeer zeker ook bedoeld voor hun partners en familieleden. Ook oud leden, alle Harenaren en oud Harenaren, kortom iedereen die SBV een warm hart toedraagt is van harte uitgenodigd en zullen wij graag verwelkomen. Dat geldt voor alle festiviteiten, de receptie, de Bonte Avond, de feestavond op zaterdag, op zaterdag overdag bent u van harte welkom om de jeugd gade te slaan en aan te moedigen en tenslotte op zondag tijdens het levend tafelvoetbal toernooi en de Hollandse middag.

Wij hebben niet voor niets het thema “Haren viert feest met SBV!”  gekozen voor onze jubileumviering. Het is juist de bedoeling dat Haren naar de Lieting komt en dat we er een mooi dorpsfeest van maken.

 

Jubileumprogramma

Vrijdag, 9 juni 19.00-21.00 Receptie
  22.00-01.30 Bonte Avond met sketches/voordrachten van o.a. de SBV teams, SBV Bestuur, KPJ en anderen
Zaterdag 10 juni 09.00-17.00 Jeugddag
  20.00-01.30 Feestavond mmv coverband Strike2
Zondag 11 juni 12.00-17.00 Levend Tafelvoetbal toernooi
  17.00-21.00 Hollandse Middag
    Trekking SBV Jubileumloterij

        

Zeer geslaagd jubileum weekend

Op 9, 10 en 11 juni vierde SBV het 60 jarige jubileum. Dit jubileum weekend is een enorm groot succes geworden.
Op vrijdag werd het weekend aangevangen met een zeer druk bezochte receptie. Vele verenigingen, leden en andere genodigden kwamen het zittende SBV bestuur feliciteren. Tot het bestuur werden lovende woorden gericht door wethouder van Geffen van de gemeente Oss en Willem van Hoogstraten als afgevaardigde van de KNVB. Voor voorzitter Bert Knipping had de KNVB afgevaardigde een verrassing, hij werd onderscheiden met de gouden KNVB speld. De voorzitter dankte in zijn speech alle vrijwilligers van SBV door de jaren heen en overhandigde namens het bestuur een uniek SBV speldje aan de 3 personen die al 60 jaar lid zijn van SBV: Huub Hoefnagels,  Jan van Breda en Ben van de Camp. Later tijdens de receptie had de voorzitter een verrassing voor de leden Ruud Megens en Bert van de Camp, deze beide trouwe SBV leden werden namens het bestuur benoemd tot Lid van Verdienste.
De receptie ging later over in de Bonte Avond waar alle SBV teams, de KPJ, het bestuur, en de zingende nonnen een optreden verzorgden.
Op zaterdag was er een speciale jeugddag voor alle jeugdleden van zowel SBV als Ulysses. De jeugd van deze beide clubs spelen samen onder de naam SJO VITA. Er waren allerlei mooie en uitdagende spellen en de weergoden waren ons goed gezind. De jeugd heeft zich opperbest vermaakt en de commissie jeugd had het tot in de puntjes verzorgd.
Op zaterdagavond was de feestavond mmv de band Strike2. Een fantastische band die de feestvreugde er wel in kon houden.
Op zondagmiddag werd er gestreden om de titel Master of levend tafelvoetbal Haren. In toernooivorm werden er de hele middag wedstrijden gespeeld door 16 verschillende teams. de een nog fanatieker dan de ander en dit leverde vaak hilarische taferelen op.Ook deze dag was het stralend weer en werd het sportpark goed bezocht. Rond 18.00 uur verrichte de voorzitter nog de trekking van de jubileumloterij (zie onderaan dit artikel  voor de trekkingsuitslag) en was er een gastoptreden van Maarten Kling. De dj's Tonnie en Naud zorgden voor de verdere muzikale omlijsting van deze middag/avond. Om 21.00 uur werd het jubileum weekend afgesloten en kon er met trots worden vastgesteld dat het een goed georganiseerd en fantastisch verlopen jubileum weekend was geweest.

Een kleinde foto impressie van het SBV Jubileum Weekend op 9, 10 en 11 juni 2017

 

 Trekkingsuitslag SBV Jubileum Loterij 2017

11e   1114   Trainingspak op maat  
10e   0966   Verzorgingspakket voor Haar  
9e   0762   Hotstone Massage  
8e   1406   Boodschappenpakket  
7e   0367   Gordon Ramsey servies  
6e   029   Wijnpakket incl. proeverij  
5e   2366   Complete carcleaning  
4e   2102   Barbeque  
3e   0245   A.I. Verrassingsdiner  
2e   0247   Sauna pakket  
1e   2003   Weber BBQ pakket  
HP   2499   Waardebon van 500 Euro Coppelmans Tuincentrum  

60 Jaar SBV

Dit jaar op 9, 10 en 11 juni viert SBV het 60 jarig jubileum.

Een geweldige mijlpaal, 60 jaar voetbal in Haren. Een mijlpaal die wie niet onopgemerkt laten. We willen dit jubileum in stijl vieren net zoals we dat ook hebben gedaan met het gouden jubileum.

Dat betekend dus een weekend lang vieren voor en met SBV!

Het thema van de jubileum viering zal zijn: “Haren viert samen met SBV”. We willen namelijk dat er zoveel mogelijk Harense mensen naar ons sportcomplex ELZENBOS komen om eensgezind het feest te vieren. Natuurlijk ook oud Harenaren en zelfs niet Harenaren, leden en oud leden van SBV zijn van harte welkom tijdens de festiviteiten.

Op vrijdag 9 juni zullen we om 19.00 uur starten met een receptie die zal overgaan in de Bonte avond. Een avond waarop de diverse teams en het bestuur een optreden zullen verzorgen tot ons aller vermaak.

Op zaterdag 10 juni is de jeugddag voor alle jeugdleden van SBV en Ulysses. Anders gezegd dus voor alle jeugd die uitkomen voor VITA.

Op zaterdagavond, de dag dat SBV echt 60 jaar bestaat, zal de feestavond zijn met medewerking van de band Strike 2. De feestavond zal toegankelijk zijn voor iedereen van 16 jaar en ouder.

Op zondag 11 juni zal er op ons sportcomplex gestreden gaan worden om de titel "Masters of levend tafelvoetbal - Haren" en zal de middag muzikaal omlijst gaan worden als een “Hollandse Dag”. Onder anderen zanger Maarten Kling zal die middag 2 maal optreden met alleen maar Nederlandstalige nummers. Tegen 21.00 uur zullen we het feestweekend afsluiten en kunnen we hopelijk terug kijken op een zeer geslaagd jubileum feest.

Daarnaast zullen we ook nog een jubileumloterij op gaan zetten. De trekking daarvan zal op zondag 11 juni zijn.

Masters of levend tafelvoetbal - Haren

Tijdens het SBV 60 Jaar jubileum zal er op zondagmiddag 11 juni 2017 vanaf 12.30 op ons sportcomplex gestreden gaan worden om de enige echte titel:

MASTERS OF LEVEND TAFELVOETBAL HAREN 2017!!!

Wanneer: zondag 11 Juni van 12.30 tot ongeveer 17.00.

Voor wie: GESCHIKT VOOR IEDEREEN!!! (vanaf 16 jaar en ouder) Een team bestaat uit minimaal 6 spelers. Meer spelers is wel aan te raden zodat je kunt wisselen en ook veel gezelliger natuurlijk. Let wel op!: in het veld moet een team ten alle tijden bestaan uit 4 heren en 2 dames!! Dit maakt het dus uitermate geschikt om mee te doen als vriendenteam, familieteam, buurtteam etc.….

Een goede conditie of sportieve ervaring is niet vereist. Zoals bij echt tafelvoetbal is je bewegingsruimte beperkt en de partijen duren maar 10 minuten. Tussen de partijen door is er natuurlijk voldoende tijd en ruimte voor een versnapering om weer ‘op krachten te komen’.

Omdat we met een schuimen bal spelen is het ook ongevaarlijk en pijnloos wanneer deze op lijf en leden terecht komt. WAT HOUD JE DUS TEGEN!??

Je team opgeven kun je bij ons:

Ferry Walters: 06-47491544.   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Rob Arts: 06-52225491.   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

We hebben de eerste toezeggingen qua teams al binnen dus stel ook gauw je eigen team samen en geef je snel op!!!

Tot 11 Juni!!