De informatie op deze website is bedoeld ter algemene informatie. Ondanks het feit dat SBV – Haren uiterst nauwkeurig is bij het samenstellen en onderhouden van deze website kan SBV - Haren niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten.
Links derden SBV - Haren of derden kunnen op de SBV-website links plaatsen naar andere websites op het internet. SBV - Haren heeft geen enkele controlemogelijkheid over zulke websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het gebruik van zulke externe websites, op welke wijze dan ook. De inhoud van die websites behoort niet tot de inhoud van de SBV-website. De links en vooral de zoekresultaten worden hoofdzakelijk geproduceerd door geautomatiseerde methoden en kunnen door hun grote aantal op geen enkele manier worden gecontroleerd door de webbeheerders van de SBV-website. Als zich op de SBV-website een link bevindt, waarop door derden inhoud wordt getoond en/of verspreid die in strijd is met de wet, dan zal SBV - Haren - na ontvangst van een beargumenteerde klacht daarover - de link naar een dergelijke website verwijderen.
Privacy SBV - Haren respecteert de privacy van haar leden en bezoekers van de website. De informatie verkregen via de diverse registratieformulieren is voorbehouden aan SBV - Haren en wordt in geen geval doorgegeven aan derden. Mogelijke informatie verkregen via de bezoekersteller wordt niet opgevraagd of ingezien, de bezoekersteller wordt uitsluitend als teller gebruikt.
Copyright Geen enkel tekstdocument of nieuwsartikel mag zonder toestemming van SBV - Haren gekopieerd worden. Alleen de auteur of webmaster is gemachtigd om de artikelen te verspreiden.
Eveneens vallen alle foto’s en plaatjes onder het copyright. Alle foto’s zijn gemaakt en eigendom van SBV – Haren, tenzij anders vermeld. Zonder toestemming mag geen enkele foto gekopieerd worden
Klachten en informatie Als je een klacht of bezwaar hebt in verband met het gebruik van de SBV-website, dien je deze aan SBV - Haren kenbaar te maken, door middel van een email te versturen naar SBV – Haren
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l SBV - Haren spant zich er voor in de klacht zo spoedig als redelijkerwijs mogelijk is af te handelen.

© 2024 SBVHAREN
Back to Top