Op 9, 10 en 11 juni 2017 vierde SBV het 60 jarige jubileum.

Dit jubileum weekend is een enorm groot succes geworden.
Op vrijdag werd het weekend aangevangen met een zeer druk bezochte receptie. Vele verenigingen, leden en andere genodigden kwamen het zittende SBV bestuur feliciteren. Tot het bestuur werden lovende woorden gericht door wethouder van Geffen van de gemeente Oss en Willem van Hoogstraten als afgevaardigde van de KNVB. Voor voorzitter Bert Knipping had de KNVB afgevaardigde een verrassing, hij werd onderscheiden met de gouden KNVB speld. De voorzitter dankte in zijn speech alle vrijwilligers van SBV door de jaren heen en overhandigde namens het bestuur een uniek SBV speldje aan de 3 personen die al 60 jaar lid zijn van SBV: Huub Hoefnagels, Jan van Breda en Ben van de Camp. Later tijdens de receptie had de voorzitter een verrassing voor de leden Ruud Megens en Bert van de Camp, deze beide trouwe SBV leden werden namens het bestuur benoemd tot Lid van Verdienste.
De receptie ging later over in de Bonte Avond waar alle SBV teams, de KPJ, het SAC, het bestuur, en de zingende nonnen een optreden verzorgden.
Op zaterdag was er een speciale jeugddag voor alle jeugdleden van zowel SBV als Ulysses. De jeugd van deze beide clubs spelen samen onder de naam SJO VITA. Er waren allerlei mooie en uitdagende spellen en de weergoden waren ons goed gezind. De jeugd heeft zich opperbest vermaakt en de commissie jeugd had het tot in de puntjes verzorgd.
Op zaterdagavond was de feestavond mmv de band Strike2. Een fantastische band die de feestvreugde er wel in kon houden.
Op zondagmiddag werd er gestreden om de titel Master of levend tafelvoetbal Haren. In toernooivorm werden er de hele middag wedstrijden gespeeld door 16 verschillende teams. de een nog fanatieker dan de ander en dit leverde vaak hilarische taferelen op. Ook deze dag was het stralend weer en werd het sportpark goed bezocht. Rond 18.00 uur verrichte de voorzitter nog de trekking van de jubileumloterij en was er een gastoptreden van Maarten Kling. De dj's Tonnie en Naud zorgden voor de verdere muzikale omlijsting van deze middag/avond. Om 21.00 uur werd het jubileum weekend afgesloten en kon er met trots worden vastgesteld dat het een goed georganiseerd en fantastisch verlopen jubileum weekend was geweest.

 

© 2024 SBVHAREN
Back to Top